Over ons

Over ons

Clinical Cannabis Care BV is een volledig vernieuwde apotheek, die zich uitsluitend toespitst op de bereiding van medicinale cannabisolie. In 2019 hebben we Cannabiszorg B.V. overgenomen en een nieuwe apotheek in Breukelen geopend.

Betrouwbare kwaliteit, natuurlijk

Wij bereiden volgens de GMP richtlijnen, en zijn ingericht met de meest recente bereidingsapparatuur. Door middel van innovatieve en superkritische CO2 extractie leveren wij hoogwaardige, pesticiden-vrije en gegarandeerd consistent gedoseerde cannabisproducten.

Professionele en persoonlijke zorg

Het is onze ambitie om dienstverlening aan openbare- en ziekenhuisapotheken te bieden. Met professioneel advies om patiënten optimaal te begeleiden bij het gebruik van medicinale cannabis, staat ook bij ons “care” centraal.

Samen sterk

Een gemotiveerd team onder leiding van ervaren, deskundige apothekers en wetenschappers staat garant voor de kwaliteit, continuïteit en innovatie van Clinical Cannabis Care:

  • Lonneke van der Meijden – Erkelens, openbaar apotheker
  • Heleen Kuijper – Tissot van Patot, openbaar apotheker
  • Nicole Leenders, PhD
  • Maayke Fluitman, apotheker geneesmiddel en maatschappij

Deze apothekers en wetenschappers hebben uitgebreide expertise op de bereiding en het toepassing van cannabis. Zij onderhouden nauwe samenwerkingsverbanden met diverse kenniscentra en experts wereldwijd, en volgen recente ontwikkelingen zoals de Novel Food discussie over CBD op de voet.